پولیش سنگ
در صورتی که دقت کرده باشید بعضی از سنگ های ساختمان بعد از مدتی استفاده از آنها زمانی که کار شستشوی آنها را انجام میدهیم براقیت و شفافیت روز اول را ندارند و همین موضوع سبب می شود که مالک ساختمان از سنگ ها ناامید شود و حس خوبی را از سنگ های خود نگیرد در همچین مواقعی به توصیه اقوام و کسانی که ارتباط دارد شروع به شستشوی سنگ با جوهر لیمو و مواد اسیدی می کند که چه بسا سنگ روشن و براق نمی شود بلکه تیره و کدر نیز می گردد.
البته برای زمانیکه اقدام به تمیز کاری سنگ با مواد دیگر نکرده باشید می توان با پولیش های مخصوص که برای سنگ وجود دارد تمیزکاری را انجام داد ولی زمانی که با مواد اسیدی شروع به شستن کرده باشید در این مواقع نمی توان به کمک پولیش سنگ براقیت و شفافیت اولیه سنگ را برگرداند و نیاز به کفسابی دارد که با کمک دستگاه این اتفاق می افتد. خدمات ساب زنی و کفسابی در ستاری ، کفسابی در شهرک غرب ، کفسابی در زعفرانیه ، کفسابی در قیطریه و … از مناطق های مهم تهران هستند که همکاران ما فعالیت های لازم را توسط متخصصین انجام می دهند.

پولیش ها نوع های متفاوتی در بازار دارند که اصولا به دونوع طبیعی و شیمیایی در صنعت یافت می شود که با توجه به نوع سنگ و رنگ سنگ می توان نمونه ای مناسب برای سنگ را انتخاب کرد.
پولیش کار سنگ
فردی که سنگ را پولیش انجام می دهد پولیش کار سنگ می گویند البته که فرد باید تخصص و تجربه کافی برای انجام پولیش سنگ داشته باشد چرا که در اثر کم دقتی و بی تجربگی سبب می شود که سنگ تمیز و شفاف نگردد و چه بسا کثیف و تیره گردد.
پولیش سنگ با کفسابی چه فرقی دارد ؟
در مواقعی که سنگ های شما از شفافیت و براقیت روز اول برخوردار نباشد شما می توانید با کمک واکس سنگ ، سنگ را به حالت اولیه در بیاورید و چون در واکس سنگ مواد نگهدارنده و ترمیم کننده استفاده می شود سبب می شود که سنگ مقاوم تر و طول عمر بیشتری پیدا کند.

البته که کفسابی قطعا با کار پولیش بسیار متفاوت است چرا که در عمل کفسابی زمانی که با دستگاه ساب زدن صورت می گیرد سبب می شود که سنگ به بهترین حالت ممکن براق و شفاف گردد وحتی عیب و ایرادهایی از قبیل ترک و شکستگی هایی که دارد به صورت کامل برطرف می شود. ولی موضوع اصلی در مورد کفسابی این است که کار به کمک دستگاه انجام می شود و همین امر سبب می شود که یک لایه به اندازه چند میلی متر از سنگ برداشته شود و سنگ جلا پیدا کند.
واکس سنگ
پولیش سنگ که به آن واکس سنگ هم گفته می شود که همانطور در بالا صحبت کردیم مزایای زیادی را به همراه دارد از قبیل :
افزایش طول عمر سنگ چرا که مواد واکس سنگ ترمیم کننده و نگهدارنده شامل آن می باشد.
زمانی که از واکس سنگ استفاده می شود سبب می شود که سنگ به صورت کاملا شفاف و تمیز در بیاید و همین امر سبب می شود که براقیت و شفافیت کافی را برای مدت ها داشته باشد و سطحی کاملا تمیز و براق باشد.
واکس سنگ که بر روی سنگ استفاده می شود سبب می شود که سنگ آبگریز شود و دیگر آب بر روی سطح باقی نماند.
واکس سنگ بر روی سنگ لایه براق ایجاد می کند که با این امر سبب می شود که گرد و غباری بر روی سنگ ایجاد شود به راحتی پاک و تمیز گردد.
واکس سنگ در چه مواقع نیاز است.
در مواقعی که شما نیاز دارید تا سطح خود را شفاف و براق و همچنین آبگریز کنید یا در مواقعی که نیاز دارید گرد و غباری که بر روی سنگ حاصل می شود به راحتی تمیز و پاک گردد می توانید از واکس سنگ استفاده کیند .

مراحل انجام پولیش سنگ :
در اولین قدم باید نسبت به تمیز کاری سطح سنگ اقدام شود و سطح سنگ را تمیز کرد و پس از آن مواد پولیش را در داخل مخزن مربوط به دستگاه وارد کرد و سطح را به صورت کاملا یکدست چرخاند تا مواد به همه جای سنگ نفوذ کند و همین امر سبب می شود که سطح پولیش شده یکدست و یک شکل باشد.
پس از اینکه دستگاه ماده پولیش را بر روی سنگ پخش کرد باید فرصت دهیم تا همه قسمت های سنگ خشک شود در صورتی که زودتر از موعد اقدام به تمیز کاری شود سبب می شود که کار یکدست و خوب نباشد و کیفیت قابل قبولی نداشته باشد و پس از آنکه سطح خشک شد با کمک دستگاه مخصوص و فرچه هایی مخصوص اینکار اقدام به سابیدن سطح سنگ می کنیم. و پس از اتمام کار سطح سنگ به صورت کاملا تمیز و یکنواخت ایجاد خواهد شد.
کار ما در سنگ سابی کریمی به صورت کاملا تضمینی می باشد که و برای تمیز کاری سنگ های شما به صورت کاملا ضمانت دار کار صورت می گیرد و در صورتی که تعهدات لازم در امر کفسابی ، سنگ سابی ، نماشویی ، پولیش سنگ و …. انجام نگردد ضمانت کامل وجه را عهده دار هستیم.
کریمی امین کریمی
نوامبر 16, 2021سلام آقای کریمی واقعا از پولیشی که روی سنگها زدید بسیار راضی هستم از بهترین مواد استفاده شده چون بعد از چند سال اصلا خاصیتش از دست نداده ازتون ممنونم
javadadminsang
نوامبر 17, 2021سلام جناب کریمی
خلی ممنون از شما
حسن احدی
نوامبر 18, 2021سلام آقای کریمی واقعاً از پولیشی که روی سنگها استفاده کردید بسیار راضی هستیم واقعا دستتون درد نکنه
javadadminsang
نوامبر 18, 2021سلام آقای احدی
خیلی ممنونم از اینکه نظرتون رو به اشتراک گذاشتید
تشکر از شما
حامد قربانی
نوامبر 18, 2021سلام آقای کریمی ممنون بابت پولیش کاری که روی سنگ های ما انجام دادیدخیلی خیلی براق تمیز یک دست شده بینهایت سپاسگزارم
javadadminsang
نوامبر 20, 2021سلام آقای قربانی
خداروشکر که راضی هستید
ممنونم
عبدالله سیفی
نوامبر 19, 2021سلام آقای کریمی ممنونم بابت ابزارهایی که روی سنگ ما استفاده کردید بسیار سنگکابینت تمیز و براق شده خیلی خیلی ازتون سپاسگذارم
javadadminsang
نوامبر 20, 2021سلام آقای سیفی
متشکر از شما
باعث افتخار ماست که شما از کارمون راضی هستید
کریم رضایی
نوامبر 23, 2021سلام آقای کریمی از تو ممنونم بابت مواد خیلی خوب که روی سنگ ها استفاده کردید و پولیشی که روی پارکت و سنگ ساز دید خیلی خوب بود براق و یک رنگ شدن از تو ممنونم
javadadminsang
نوامبر 24, 2021سلام آقای رضایی
باعث افتخار ماست که تونستیم کاری انجام بدیم که شما راضی هستید
خیلی ممنون از شما
تقی پور رودباری
آگوست 5, 2023سلام تقی پور رودباری هستم
میخواستم تشکر کنم ممنون اقای کریمی دست گلت درد نکنه.